Startsida  |  Anställer  (tips1)  |  Söker jobb  (tips2)  |  Regler  |  Övrigt


Verksamheten är nerlagd! /T

Superarbetskraft: Övrigt


Skepis, hinder och problem

Vi på Andet utbildning och förlag är inte alls säkra på att Superarbetskraft – NPF-arbetsförmedlingen kommer att bli en succé! Tvärtom kommer vi att bli förvånade i så fall.

Den största utmaningen, som inte vi har någon lösning för, (kanske andra har?), är att få arbetsgivare att upptäcka tjänsten, och sätta in platsannonser och söka kandidater här.

Men vi tycker ändå att det är principiellt viktigt att en tjänst av denna typ finns. replica watches För organisationer som tjänar stora pengar på NPF (asperger, ADHD, tourette) utan att ha anställda med NPF själva, skyller ofta på att de inte vet hur de skall nå bra folk (med asperger o.s.v.) att anställa. Då skall man kunna hänvisa dem hit.

Ett annat problem är att få stora aktörer som Arbetsförmedningen och Försäkringskassan att använda sådana här kanaler.


Kontinuerlig utveckling

Det är planerat att webbplatsen skall utvecklas efterhand. cartier replica uk Då tillkommer säkert även nya kategorier av jobbannonser.


Ordet "superarbetskraft"

Ordet "superarbetskraften" användes i rapporter och artiklar från TCO 2008–2009, bland annat Jakten på superarbetskraften III. Det handlade om att en majoritet av arbetsgivare inte ville anställa folk som hade ens mycket rimliga "brister", som att de varit sjukskriva en tid. Andet har så långt inget att invända emot den verklighetsbeskrivningen. Men vår användning av ordet är inte tänkt att ankyta till TCO:s.

Inte heller är vår användning av ordet "superarbetskraft" ironisk. hublot replica sale Vi vill bara säga att här finns resurser som inte utnyttjas, och vi spetsar till det budskaper lite genom ordvalet.


Andet – "det riktiga aspergerföretaget"

Superarbetskraft – NPF-arbetsförmedlingen drivs av Andet utbildning och förlag som sedan 2004 anställer och anlitar aspergare.
Andet utbildar, ger ut böcker och säljer tjänster, främst om hur man bygger bra vuxenliv med NPF.
Vi nås snabbt och enkelt på e-post: info@andet.se


Uppdaterad: 2014-02-27
 Annonser (eller lediga annonsplatser) : Aspergers syndrom Aspergers syndrom Aspergers syndrom